• KLUBS •

Receptes

30 min.
Sarežģītības pakāpe

Eksotisko augļu salāti

Produkti:
 

1/2 ananās

50 g vīnogas 

1/2 mango

1/4 karambola jeb zvaigznīte

50 g mellenes

30 g avenes

1 citrons

3 TK medus

 

1.solis

Pirms gatavošanas visus produktus rūpīgi nomazgā un nosusina.
Ananāsu pārgriež uz pusēm un izgrebj mīkstumu un izņem serdi. Ananāsa mīkstumu un nomizoto mango sagriež kubiņos. 
Vīnogas pārgriež uz pusēm. Izgrebtajā ananāsā kārto sagrieztos augļus, pievieno avenes un mellenes. 


2.solis
Gatavo citrona - medus mērci. Viena citrona sulu sajauc ar 3 tējkarotēm medus. Pārlej pāri augļu salātiem un pasniedz nekavējoties.

 

Iesakām arī: