Explore the products

WELL DONE stāsts

WELL DONE - iedvesma katrai dienai!
WELL DONE - tā ir pārliecība, ka ikviens var gatavot un izbaudīt neticami gardu ēdienu, ja vien ir īstās sastāvdaļas par labu cenu. Mēs vēlamies aizraut ar ēst gatavošanu un kļūt par iedvesmas avotu katrai dienai. To darām, piedāvājot Jums plašu, augstas kvalitātes produktu klāstu.
Explore the products

Ielūkojies produktu klāstā

WELL DONE - tie ir produkti, ko Jūs izmantojat ēdienu pagatavošanā ik dienu. Piena produkti, gaļa, augļi un dārzeņi, bakaleja, saldumi un citas neatņemamas ikdienas maltīšu sastāvdaļas meklē tikai veikalos Maxima.

Atlantijas laša fileja sālīta WELL DONE, 100g
Avenes WELL DONE, 125g
Cāļa filejas nageti WELL DONE, 300g
Cāļa šķiņķi atkauloti bez ādas WELL DONE, 500g
Cietais siers WELL DONE 37%, 12mēn., 180g
Cūkgaļas kakla karbonāde šķēlēs WELL DONE, 360g
Ekoloģisks auzu dzēriens WELL DONE, 1L
Ekoloģisks mandeļu dzēriens WELL DONE, 1L
Garšviela vistas gaļai WELL DONE, 60g
Karijs WELL DONE, 40g
Kazenes WELL DONE, 125g
Ķiploku granulas WELL DONE, 60g
Karsti kūpinātas desiņas Kabanos ar sieru WELL DONE, 120g
Karsti kūpinātas desiņas Kabanos WELL DONE, 120g
Konservētas baltās pupiņas Cannelini WELL DONE, 400g
Konservētas ceptas pupiņas tomātu mērcē WELL DONE, 400g
Konservēti zaļie zirnīši WELL DONE, 400g
Lauru lapas WELL DONE, 10g
Lēni vārītas cūkgaļas ribiņas BBQ WELL DONE, 600g
Malta saldā paprika WELL DONE, 60g
Malti melnie pipari WELL DONE, 70g
Marinēti gurķi WELL DONE, 860g
Mellenes lielogu WELL DONE, 125g
Piena dzēriens šokolādādes WELL DONE, 250ml
Melnās olīvas bez kauliņiem WELL DONE, 270g
Piena dzēriens zemeņu WELL DONE, 250ml
Piens UHT bez laktozes WELL DONE 1,5%, 1L
Rapšu eļļa WELL DONE, 1L
Rīvēts cietais siers WELL DONE 37%, 12mēn., 80g
Rukola WELL DONE, 70g
Saldētas zaļās pupiņas WELL DONE, 400g
Salātu maisījums Summer Garden WELL DONE, 150g
Salātu maisījums Fit-in WELL DONE, 120g
Salātu maisījums Home WELL DONE, 150g
Spināti WELL DONE, 70g
Saulespuķu eļļa WELL DONE, 1L
Surimi nūjiņas ar krabju garšu WELL DONE, 300g
Tomāti ķiršu mix WELL DONE, 250g
Tomāti mini plūmes saldie WELL DONE, 250g

Iknedēļas piedāvājumi

Recipes

Smelies iedvesmu ģimenes maltītēm

Gardas ģimenes pusdienas, salda uzkoda vai svētku mielasts - visu izdosies pagatavot kā īstam šefpavāram, ja vien pie rokas ir augstas kvalitātes produkti par pieejamu cenu. WELL DONE būs labākais sabiedrotais teju jebkura kulinārijas meistardarba radīšanā. Ielūkojies receptēs un palutini savus mīļos ar vienreizēju maltīti!

Apskati recepti
Sulīga cūkgaļas karbonāde ar dārzeņiem
Apskati recepti
Gardā sviestmaize
Apskati recepti
Iecienītie auzu pārslu kēksiņi
Apskati recepti
Krēmīgais lasis ar salātiem
Laiks:
30 minūtes
Porcijas:
4 personas
Sulīga cūkgaļas karbonāde ar dārzeņiem
Sastāvdaļas:
  • Saulespuķu eļļa – 2 ēdamk.
  • Cūkgaļas kakla karbonāde WELL DONE – 4 šķēles
  • Sāls – 1 tējk.
  • Malti pipari WELL DONE– 1 tējk.
  • Zaļās pupiņas, saldētas WELL DONE – 250 g
  • Ķiršu tomāti WELL DONE– 150 g
  • Svaigs rozmarīns WELL DONE– pāris zariņi
  • Ķiploks – 2 daiviņas
  • Balzāmetiķis – 1 ēdamk.
  • Dārzeņu buljons – 60 ml
  • Citrons – ½ gab
  • Cietais siers WELL DONE pasniegšanai
Pagatavošana
  1. Cūkgaļas karbonādes kārtīgi izklapē. Apber dāsni ar sāli un pipariem no abām pusēm. Uz panna uzsilda eļļu. Liek karbonādes uz pannas, apcep katru pusi 2 minūtes.
  2. Pievieno pannā smalki sakapātus ķiplokus, zaļās pupiņas un tomātiņus pārgrieztus uz pusēm. Sautē 1-2 minūtes.
  3. Pievieno buljonu, balzāmetiķi, sarīvētu citronu miziņu un rozmarīnu. Uz vidējas liesmas sautē 5 minūtes.
  4. Pasniedz ar pārkaisītu sarīvētu cieto sieru.
Laiks:
20 minūtes
Porcijas:
4 sviestmaizes
Gardā sviestmaize
Sastāvdaļas:
  • Baltmaize – 8 šķēles
  • Sviests WELL DONE– 4 ēdamk.
  • Vārītas cūkgaļas desa WELL DONE– 8 šķēles
  • Majonēze – 4 ēdamk.
  • Sinepes – 4 ēdamk.
  • Gouda siers WELL DONE – 6 šķēles
  • Marinēti gurķīši WELL DONE– pēc garšas
  • Salātlapas – 8 gab.
  • Čipsi ar etiķa garšu
  • Maurloki WELL DONE
Pagatavošana
  1. Sakarsē pannu. Pievieno sviestu un apcep maizes šķēles, līdz zeltaini brūnas.
  2. Katrai desas šķēlei ar nazi izgriez krustiņus pašā centrā un liek uz pannas apcepties apmēram 2-3 min no katras puses.
  3. Uzliek siera šķēli uz 2 desas šķēlēm, uzliek vāciņu un ļauj sieram izkust uz desām.
  4. Kārto kopā sendviču. Apakšējo maizes šķēli apsmērē ar majonēzi, uzber sakapātus maurlociņus, uzliek salātlapas, sagrieztus marinētus gurķīšus, tad desas šķēles ar sieru, pa virsu čipsus, un otru maizes šķēli, kas apsmērēta ar sinepēm. Pasniedz siltu.
Laiks:
1h
Porcijas:
apmēram 10 kēksiņi
Iecienītie auzu pārslu kēksiņi
Sastāvdaļas:
  • Auzu pārslas – 80 g
  • Piens WELL DONE– 230 ml
  • Olas WELL DONE – 1 liela
  • Sviests WELL DONE– izkausēts, 55 g
  • Brūnais cukurs – 70 g
  • Milti – 135g
  • Cepamais pulveris – 1 tējk
  • Sāls – ½ tējk
  • Kanēlis WELL DONE – 1 tējk.
  • Avenes WELL DONE – 120 g
Pagatavošana
  1. Uzsilda cepeškrāsni līdz 200C
  2. Bļodā sajauc auzu pārslas ar pienu, ļauj atpūsties 10 min.
  3. Tikmēr citā bļodā sakuļ olas, kausētu un atdzesētu sviestu un cukuru.
  4. Atsevišķi sajauc arī sausās sastāvdaļas - miltus, cepamo pulveri, sāli un kanēli.
  5. Kad pagājušas 10 minūtes, auzu pārslām pievieno sakultās olas, un kārtīgi sajauc. Tad pievieno sajautās sausās sastāvdaļas.
  6. Kā pēdējās masā iemaisa saldētās avenes. Tās var aizstāt ar citām ogām, šokolādes skaidiņām vai riekstiem.
  7. Pilda kēksu formiņās līdz ¾. Liek cepties 20 – 25 minūtes, līdz augšdaļa ir zeltaini brūna. Pirms pasniegšanas dekorē ar pūdercukuru un piparmētru.
Laiks:
30 minūtes
Porcijas:
4 personas
Krēmīgais lasis ar salātiem
Laša pagatavošanai:
  • Laša fileja – 400 g
  • Sāls un pipari – pēc garšas
  • Sviests WELL DONE – 2 ēdamk.
  • Olīveļļa – 1 ēdamk.
  • Ķiploks – 4 daiviņas
  • Vistas buljons – 1 krūze
  • Kukurūzas ciete – 1 tējk.
  • Citronu sula (svaigi spiesta) – 3-4 ēdamk.
  • Marinēti halapeņjo WELL DONE – 4 ēdamk.
  • Saldais krējums – ½ krūze


Salātu pagatavošanai:
  • Salātu mix WELL DONE
  • Ķiršu tomāti WELL DONE
  • Redīsi
  • Kukurūza WELL DONE
  • Salātlapas
  • Sarkanais sīpols
  • Avokado WELL DONE
  • Olīveļļa
  • Sāls un pipari pēc garšas
Pagatavošana
  1. Laša fileju sagriež apmēram 4-5cm šķēlēs, apber ar sāli un pipariem no abām pusēm.
  2. Uz pannas izkausē 1 ēdamkaroti sviesta, pievieno olīveļļu. Laša filejas cep zemā temperatūrā apmēram 4 minūtes no katras puses, tad noņem no pannas.
  3. Uzkarsētajā pannā pievieno vēl 2 ēdamkarotes sviesta un ļauj izkust. Sviestam pievieno smalki sagrieztu ķiploku un cep līdz tas ir zeltaini brūns. Tad pievieno 1 krūzi vistas buljona un 3-4 ēdamkarotes citronu sulas. Iegūto masu silda, līdz tā sāk vārīties.
  4. Atsevišķā bļodā kukurūzas cieti sajauc ar 2 ēdamkarotēm buljona no pannas. Pielej iegūto masu pannas saturam un samaisa, lai topošā mērce kļūtu krēmīgāka. Ļauj masai palikt uz uguns vismaz 1 minūti. Pievieno masai saldo krējumu un kārtīgi samaisa. Tad pievieno smalki sagrieztus halapeņjo.
  5. Citā bļodā sajauc sagrieztas salātu sastāvdaļas, pievieno eļļu un garšvielas.
  6. Laša filejas pasniedz kopā ar mērci un citronu un svaigajiem salātiem.