• KLUBS •

Receptes

30min.
Sarežģītības pakāpe

Biezās vafeles ar aveņu krēmu

Produkti:

Vafelēm:
150 g milti

50 g cukurs

50 g sviests

200 ml piens

1 ola

1 TK cepamā pulvera

 

Aveņu krēmam:

400 ml saldā krējuma

400 g avenes

150 g cukura

 

1.solis
Sajauc miltus, cukuru un cepamo pulveri. Pievieno olu, sviestu istabas temperatūrā un pienu. Ar mikseri sakuļ pabiezu mīklu. Uzkarsē vafeļu pannu un cep biezās vafeles.

 

2.solis

Kamēr cepas vafeles, gatavojam aveņu krēmu. Saldo krējumu ar cukuru saputo stingrās putās. Caur sietu izberž avenes un pievieno putukrējuma masai, iegūstot gaiši rozā krēmu ar izteiktu aveņu garšu.
 

Pasniedz brokastīs vai launagā kā desertu.

Iesakām arī: