Informatīvais tālrunis (8-22)
8 000 2020 info@maxima.lvProdukti:
Vafelēm:
150 g milti
50 g cukurs
50 g sviests
200 ml piens
1 ola
1 TK cepamā pulvera
Aveņu krēmam:
400 ml saldā krējuma
400 g avenes
150 g cukura
1.solis
Sajauc miltus, cukuru un cepamo pulveri. Pievieno olu, sviestu istabas temperatūrā un pienu. Ar mikseri sakuļ pabiezu mīklu. Uzkarsē vafeļu pannu un cep biezās vafeles.
2.solis
Kamēr cepas vafeles, gatavojam aveņu krēmu. Saldo krējumu ar cukuru saputo stingrās putās. Caur sietu izberž avenes un pievieno putukrējuma masai, iegūstot gaiši rozā krēmu ar izteiktu aveņu garšu.
Pasniedz brokastīs vai launagā kā desertu.