• KLUBS •

Receptes

20min
Sarežģītības pakāpe

Aveņu - maskarpones deserts

Sastāvdaļas 2 porcijām:

Aveņu sula 1l

Mascarpone siers 500 g

Saldais krējums 500 ml

Cukurs 100 g

Želatīns 20 g

 

Dekorēšanai:

Svaigas avenes 200 g

Svaigas piparmētras

 

1.solis

Aveņu sulai pievieno izšķīdinātu želantīnu, lej lēzenā traukā un liek ledusskapī sastingt uz vismaz 6 stundām.

2.solis

Saldo krējumu saputo stingrās putās. Pievieno cukuru un mascarpones sieru. Visu saputo viendabībā masā.

3.solis

No sastingušās želejas ar piparkūku formiņas palīdzību izspiež sirdis un kārto tās stikla glāzē.

4.solis

Glāzēs ar šeleju uzmanīgi pievieno sakulto maskarpones masu. Rotā ar svaigām avenēm un piparmētrām.

 

 

Iesakām arī: