Informatīvais tālrunis (8-22)
8 000 2020 info@maxima.lvSastāvdaļas 2 porcijām:
Aveņu sula 1l
Mascarpone siers 500 g
Saldais krējums 500 ml
Cukurs 100 g
Želatīns 20 g
Dekorēšanai:
Svaigas avenes 200 g
Svaigas piparmētras
1.solis
Aveņu sulai pievieno izšķīdinātu želantīnu, lej lēzenā traukā un liek ledusskapī sastingt uz vismaz 6 stundām.
2.solis
Saldo krējumu saputo stingrās putās. Pievieno cukuru un mascarpones sieru. Visu saputo viendabībā masā.
3.solis
No sastingušās želejas ar piparkūku formiņas palīdzību izspiež sirdis un kārto tās stikla glāzē.
4.solis
Glāzēs ar šeleju uzmanīgi pievieno sakulto maskarpones masu. Rotā ar svaigām avenēm un piparmētrām.