• KLUBS •

Receptes

30 min
Sarežģītības pakāpe

Saldējuma kūka ar mellenēm

Sastāvdaļas:
 
12 šokolādes cepumi (Selga),
150g sviests
1 l baltais saldējums
100 g zemesriekstu sviests
200 g mellenes dekorēšanai, cukura dekori pēc izvēles.
 
Silikona pamatnē ievieto papīra kēksa formiņas. Ar mīklas rulli sasmalcina cepumus. Pievieno sviestu un iemīca sasmalcinātajos cepumos. Katrā formiņā liek vienu kārtu cepumu masas. Pievieno zemesriekstu sviestu, liekot to katras kūciņas viducī. Kā pēdējo kārtu liek saldējumu. 
Dekorē kūciņas ar mellenēm un cukura dekoriem, un ievieto saldētavā līdz pasniegšanai.
 
Labu apetīti.




Iesakām arī: