Veģetārais sendvičs

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

Sendvičam
180 g auzu polārmaize
100 g sojas desa
40 g gurķi
Salātiem
100 g kāposti
50 g burkāni
3 g sāls
10 g cukurs
10 g ābolu etiķis
20 g Extra virgin olīveļļa
Humosam
200 g konservēti turku zirņi
20 g citroni
3 g sāls
20 g ūdens
100 g Extra virgin olīveļļa
5 g ķiploki
Mērcei
100 g saulespuķu sēklas
80 g ūdens
30 g citroni
40 g puravi
2 g dilles
2 g sāls

Veģetārais sendvičs

Kopējais
laiks
30 min
Sagatavošanās
laiks
20 min
Gatavošanas
laiks
10 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Drukāt
Veģetāra
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Kāpostus un burkānus smalki sarīvē.
2
Liek bļodā kopā ar cukuru, sāli, etiķi un olīveļļu.
3
Salātus samaisa un saspiež.
4
Turku zirņus sablendē kopā ar citronu sulu, sāli, ūdeni, olīveļļu un ķiplokiem līdz krēmīgai konsistencei.
5
Saulespuķu sēklas nograuzdē uz pannas zeltaini brūnas.
6
Liek blenderī kopā ar ūdeni, citronu sulu, puraviem, dillēm un sāli.
7
Sablendē līdz krēmīgai konsistencei.
8
Pagatavo sendviču – uz abām maizes šķēlēm uzsmērē humosu, uz apakšējās maizes kārto salātus, šķēlēs sagrieztu gurķi, saulespuķu sēklu mērci, sojas desu un pa virsu liek otru maizes šķēli. Pasniedz.