Veģetārais sendvičs
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
Sendvičam
180 g
auzu polārmaize
100 g
sojas desa
40 g
gurķi
Salātiem
100 g
kāposti
50 g
burkāni
3 g
sāls
10 g
cukurs
10 g
ābolu etiķis
20 g
Extra virgin olīveļļa
Humosam
200 g
konservēti turku zirņi
20 g
citroni
3 g
sāls
20 g
ūdens
100 g
Extra virgin olīveļļa
5 g
ķiploki
Mērcei
100 g
saulespuķu sēklas
80 g
ūdens
30 g
citroni
40 g
puravi
2 g
dilles
2 g
sāls
Veģetārais sendvičs
Kopējais
laiks
laiks
30 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
20 min
Gatavošanas
laiks
laiks
10 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Kāpostus un burkānus smalki sarīvē.
2
Liek bļodā kopā ar cukuru, sāli, etiķi un olīveļļu.
3
Salātus samaisa un saspiež.
4
Turku zirņus sablendē kopā ar citronu sulu, sāli, ūdeni, olīveļļu un ķiplokiem līdz krēmīgai konsistencei.
5
Saulespuķu sēklas nograuzdē uz pannas zeltaini brūnas.
6
Liek blenderī kopā ar ūdeni, citronu sulu, puraviem, dillēm un sāli.
7
Sablendē līdz krēmīgai konsistencei.
8
Pagatavo sendviču – uz abām maizes šķēlēm uzsmērē humosu, uz apakšējās maizes kārto salātus, šķēlēs sagrieztu gurķi, saulespuķu sēklu mērci, sojas desu un pa virsu liek otru maizes šķēli. Pasniedz.