Veģetārais sendvičs

Kopējais laiks:
30 min
Sagatavošanās laiks:
20 min
Gatavošanas laiks:
10 min
Sarežģītības pakāpe:
Viegli
Porcijas:
2
Veģetāra
maxima.lv/paldies

Sastāvdaļas

Sendvičam
180 g auzu polārmaize
100 g sojas desa
40 g gurķi
Salātiem
100 g kāposti
50 g burkāni
3 g sāls
10 g cukurs
10 g ābolu etiķis
20 g Extra virgin olīveļļa
Humosam
200 g konservēti turku zirņi
20 g citroni
3 g sāls
20 g ūdens
100 g Extra virgin olīveļļa
5 g ķiploki
Mērcei
100 g saulespuķu sēklas
80 g ūdens
30 g citroni
40 g puravi
2 g dilles
2 g sāls

Pagatavošana

1.
Kāpostus un burkānus smalki sarīvē.
2.
Liek bļodā kopā ar cukuru, sāli, etiķi un olīveļļu.
3.
Salātus samaisa un saspiež.
4.
Turku zirņus sablendē kopā ar citronu sulu, sāli, ūdeni, olīveļļu un ķiplokiem līdz krēmīgai konsistencei.
5.
Saulespuķu sēklas nograuzdē uz pannas zeltaini brūnas.
6.
Liek blenderī kopā ar ūdeni, citronu sulu, puraviem, dillēm un sāli.
7.
Sablendē līdz krēmīgai konsistencei.
8.
Pagatavo sendviču – uz abām maizes šķēlēm uzsmērē humosu, uz apakšējās maizes kārto salātus, šķēlēs sagrieztu gurķi, saulespuķu sēklu mērci, sojas desu un pa virsu liek otru maizes šķēli. Pasniedz.