Tortilja ar panētu zivi
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
400 g
mencas fileja
150 g
panko rīvmaize
2
olas WELL DONE
100 g
milti
2 tējkarotes
garšviela zivju ēdieniem
100 g
kāposti
50 g
burkāni
5 g
kinza
1 tējkarote
sāls
1 tējkarote
cukurs
2 ēdamkarotes
olīveļļa
3 ēdamkarotes
baltvīna etiķis
200 g
eļļa fritēšanai
Tortilja ar panētu zivi
Kopējais
laiks
laiks
30 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Vidējs
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
Šajā receptē iespējams izmatot jebkuru zivi un pievienot iecienītos sezonas dārzeņus.
1
Trauciņā sakuļ olas ar garšvielu zivij, piemaisa miltus.
2
Uzkarsē eļļu fritēšanai.
3
Katru mencas filejas gabaliņu iemērc sajauktajā olu un miltu masā, tad apviļā panko rīvmaizē un uzreiz liek cepties karstajā eļļā.
4
Katru gabaliņu cep aptuveni 2 minūtes no katras puses vai kamēr tie ir zeltaini brūni.
5
Bļodā samaisa sīki sakapātus vai sarīvētus kāpostus un burkānus, pievieno kinzu, sāli, cukuru, etiķi un olīveļļu, ar rokām iemasē.
6
Katru tortilju uzsilda, uz tās liek salātu maisījumu un tad panēto cepto zivi.