Tortilja ar panētu zivi

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

400 g mencas fileja
150 g panko rīvmaize
2 olas
100 g milti
2 tējkarotes garšviela zivju ēdieniem
100 g kāposti
50 g burkāni
5 g kinza
1 tējkarote sāls
1 tējkarote cukurs
2 ēdamkarotes olīveļļa
3 ēdamkarotes baltvīna etiķis
200 g eļļa fritēšanai

Tortilja ar panētu zivi

Kopējais
laiks
30 min
Sagatavošanās
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Vidējs
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Šajā receptē iespējams izmatot jebkuru zivi un pievienot iecienītos sezonas dārzeņus.
1
Trauciņā sakuļ olas ar garšvielu zivij, piemaisa miltus.
2
Uzkarsē eļļu fritēšanai.
3
Katru mencas filejas gabaliņu iemērc sajauktajā olu un miltu masā, tad apviļā panko rīvmaizē un uzreiz liek cepties karstajā eļļā.
4
Katru gabaliņu cep aptuveni 2 minūtes no katras puses vai kamēr tie ir zeltaini brūni.
5
Bļodā samaisa sīki sakapātus vai sarīvētus kāpostus un burkānus, pievieno kinzu, sāli, cukuru, etiķi un olīveļļu, ar rokām iemasē.
6
Katru tortilju uzsilda, uz tās liek salātu maisījumu un tad panēto cepto zivi.