Tom yum zupa – pikanta Taizemes zupa
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
2 gab.
vistas filejas
1 iepakojums
Tom Yum pasta
400 g
tīģergarneles
200 g
rīsu nūdeles
1
laims
50 g
šampinjoni
1 gab.
čili
1 gab. (īkšķa lielumā)
ingvera sakne
600 ml
kokosriekstu piens
1 gab.
sīpols
1 gab.
paprika
1 l
ūdens
1 bunte
kinza
Tom yum zupa – pikanta Taizemes zupa
Kopējais
laiks
laiks
20 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
laiks
10 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
6
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
Uz pannas apcep vistas filejas ar sēnēm, pievieno smalki sakapātu ingveru, čili un smalki sakapātu sīpolu.
1
Visam pievieno Tom Yum pastu.
2
Pielej klāt 1 l ūdeni.
3
Kad ūdens vārās, pievieno rīsu nūdeles, tīģergarneles un kokosriekstu pienu.
4
Sarkano papriku pievieno pēc izvēles: ja vēlas to kraukšķīgu, ieteicams smalki sagrieztu papriku pievienot pašās beigās, taču, ja vēlas baudīt to mīkstāku, pievieno kopā ar rīsu nūdelēm un tīģergarnelēm.
5
Pārkaisa ar svaigi sakapātu kinzu, bauda karstu!
6
Pasniedzot apslaka ar svaigu laima sulu.