Tom Yum zupa

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

2 gab. vistas filejas
1 iepakojums Tom Yum pasta
400 g tīģergarneles
200 g rīsu nūdeles
1 laims
50 g šampinjoni
1 gab. čili
1 gab. (īkšķa lielumā) ingvera sakne
600 ml kokosriekstu piens
1 gab. sīpols
1 gab. paprika
1 l ūdens
1 bunte kinza

Tom Yum zupa

Kopējais
laiks
20 min
Sagatavošanās
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
10 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
6
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Uz pannas apcep vistas filejas ar sēnēm, pievieno smalki sakapātu ingveru, čili un smalki sakapātu sīpolu.
1
Visam pievieno Tom Yum pastu.
2
Pielej klāt 1 l ūdeni.
3
Kad ūdens vārās, pievieno rīsu nūdeles, tīģergarneles un kokosriekstu pienu.
4
Sarkano papriku pievieno pēc izvēles: ja vēlas to kraukšķīgu, ieteicams smalki sagrieztu papriku pievienot pašās beigās, taču, ja vēlas baudīt to mīkstāku, pievieno kopā ar rīsu nūdelēm un tīģergarnelēm.
5
Pārkaisa ar svaigi sakapātu kinzu, bauda karstu!
6
Pasniedzot apslaka ar svaigu laima sulu.