Tom Yum zupa

Kopējais laiks:
20 min
Sagatavošanās laiks:
10 min
Gatavošanas laiks:
10 min
Sarežģītības pakāpe:
Viegli
Porcijas:
6
maxima.lv/paldies

Sastāvdaļas

2 gab. vistas filejas
1 iepakojums Tom Yum pasta
400 g tīģergarneles
200 g rīsu nūdeles
1 laims
50 g šampinjoni
1 gab. čili
1 gab. (īkšķa lielumā) ingvera sakne
600 ml kokosriekstu piens
1 gab. sīpols
1 gab. paprika
1 l ūdens
1 bunte kinza

Pagatavošana

Uz pannas apcep vistas filejas ar sēnēm, pievieno smalki sakapātu ingveru, čili un smalki sakapātu sīpolu.
1.
Visam pievieno Tom Yum pastu.
2.
Pielej klāt 1 l ūdeni.
3.
Kad ūdens vārās, pievieno rīsu nūdeles, tīģergarneles un kokosriekstu pienu.
4.
Sarkano papriku pievieno pēc izvēles: ja vēlas to kraukšķīgu, ieteicams smalki sagrieztu papriku pievienot pašās beigās, taču, ja vēlas baudīt to mīkstāku, pievieno kopā ar rīsu nūdelēm un tīģergarnelēm.
5.
Pārkaisa ar svaigi sakapātu kinzu, bauda karstu!
6.
Pasniedzot apslaka ar svaigu laima sulu.