Tako laiviņas ar dārzeņiem un dārzeņu bumbām

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

4 gab. tortiljas laiviņas
300 g dārzeņu bumbiņas
1 ēdamkarote vistas tako garšvielu maisījums
100 g kāposti
50 g burkāni
30 g redīsi
10 g kinza
1 tējkarote sāls
1 ēdamkarote baltvīna etiķis
1 tējkarote medus
100 g grieķu jogurts
50 g olīveļļa cepšanai

Tako laiviņas ar dārzeņiem un dārzeņu bumbām

Kopējais
laiks
20 min
Sagatavošanās
laiks
5 min
Gatavošanas
laiks
15 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 ºC temperatūrai.
2
Trauciņā sajauc baltvīna etiķi, medu un sāli, maisa, līdz sāls izšķīdis.
3
Bļodā samaisa sakapātus vai sarīvētus burkānus, kāpostus un redīsus, aplej ar sagatavoto mērci un samaisa.
4
Dārzeņu bumbiņas apviļā tako garšvielā un cep pannā ar uzkarsētu eļļu aptuveni 2 minūtes vai līdz tās ir zeltaini brūnas.
5
Tako laiviņas silda krāsnī 2 minūtes.
6
Katrā laiviņā liek salātus, tad apceptās dārzeņu bumbiņas, grieķu jogurtu un sakapātu kinzu.