Tako laiviņas ar dārzeņiem un dārzeņu bumbām
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
4 gab.
tortiljas laiviņas
300 g
dārzeņu bumbiņas
1 ēdamkarote
vistas tako garšvielu maisījums
100 g
kāposti
50 g
burkāni
30 g
redīsi
10 g
kinza
1 tējkarote
sāls
1 ēdamkarote
baltvīna etiķis
1 tējkarote
medus
100 g
grieķu jogurts
50 g
olīveļļa cepšanai
Tako laiviņas ar dārzeņiem un dārzeņu bumbām
Kopējais
laiks
laiks
20 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
5 min
Gatavošanas
laiks
laiks
15 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 ºC temperatūrai.
2
Trauciņā sajauc baltvīna etiķi, medu un sāli, maisa, līdz sāls izšķīdis.
3
Bļodā samaisa sakapātus vai sarīvētus burkānus, kāpostus un redīsus, aplej ar sagatavoto mērci un samaisa.
4
Dārzeņu bumbiņas apviļā tako garšvielā un cep pannā ar uzkarsētu eļļu aptuveni 2 minūtes vai līdz tās ir zeltaini brūnas.
5
Tako laiviņas silda krāsnī 2 minūtes.
6
Katrā laiviņā liek salātus, tad apceptās dārzeņu bumbiņas, grieķu jogurtu un sakapātu kinzu.