Tako ar laša seviči un laima jogurtu
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
100 g
mazo tortilju
150 g
laša
100 g
grieķu jogurta bez piedevām
2
laimi
1
citrons
1/2
šalotes sīpols
10 g
koriandra
10 g
pētersīļu
1 ēdamkarote
cukura sīrupa
1/2
čili
½ tējkarotes
sāls
50 g
olīveļļas
120 g
mazo plūmju tomātu
150 g
garneļu
5 g
sviesta
Tako ar laša seviči un laima jogurtu
Kopējais
laiks
laiks
30 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
15 min
Gatavošanas
laiks
laiks
15 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
Ēdienu lieliski papildinās sviestā ceptas garneles.
1
Smalki sagriež šalotes sīpolu, čili un zaļumus. Visu liek bļodā.
2
Lasi sagriež strēmelēs un pievieno bļodā.
3
Pierīvē 1 citrona un 2 laimu mizu. Izspiež sulu no ½ citrona un abiem laimiem.
4
Pievieno eļļu, sīrupu un sāli. Visu kārtīgi samaisa un atstāj malā.
5
Bļodā liek jogurtu, pierīvē 1 laima mizu, izspiež sulu. Pievieno sāli un samaisa.
6
Tomātus sagriež šķēlēs.
7
Uz sakarsētas pannas ar eļļu un sviestu cep garneles. Pievieno sāli un sulu no ½ citrona.
8
Tortiljas viegli apcep uz pannas bez eļļas. Uz tām kārto jogurtu, tomātus, lasi un garneles.