Tako ar laša seviči un laima jogurtu
Sagatavošanās
laiks
15 min
Pagatavošana
Ēdienu lieliski papildinās sviestā ceptas garneles.
1
Smalki sagriež šalotes sīpolu, čili un zaļumus. Visu liek bļodā.
2
Lasi sagriež strēmelēs un pievieno bļodā.
3
Pierīvē 1 citrona un 2 laimu mizu. Izspiež sulu no ½ citrona un abiem laimiem.
4
Pievieno eļļu, sīrupu un sāli. Visu kārtīgi samaisa un atstāj malā.
5
Bļodā liek jogurtu, pierīvē 1 laima mizu, izspiež sulu. Pievieno sāli un samaisa.
6
Tomātus sagriež šķēlēs.
7
Uz sakarsētas pannas ar eļļu un sviestu cep garneles. Pievieno sāli un sulu no ½ citrona.
8
Tortiljas viegli apcep uz pannas bez eļļas. Uz tām kārto jogurtu, tomātus, lasi un garneles.