Tako ar laša seviči un laima jogurtu

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

100 g mazo tortilju
150 g laša
100 g grieķu jogurta bez piedevām
2 laimi
1 citrons
1/2 šalotes sīpols
10 g koriandra
10 g pētersīļu
1 ēdamkarote cukura sīrupa
1/2 čili
½ tējkarotes sāls
50 g olīveļļas
120 g mazo plūmju tomātu
150 g garneļu
5 g sviesta

Tako ar laša seviči un laima jogurtu

Kopējais
laiks
30 min
Sagatavošanās
laiks
15 min
Gatavošanas
laiks
15 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Ēdienu lieliski papildinās sviestā ceptas garneles.
1
Smalki sagriež šalotes sīpolu, čili un zaļumus. Visu liek bļodā.
2
Lasi sagriež strēmelēs un pievieno bļodā.
3
Pierīvē 1 citrona un 2 laimu mizu. Izspiež sulu no ½ citrona un abiem laimiem.
4
Pievieno eļļu, sīrupu un sāli. Visu kārtīgi samaisa un atstāj malā.
5
Bļodā liek jogurtu, pierīvē 1 laima mizu, izspiež sulu. Pievieno sāli un samaisa.
6
Tomātus sagriež šķēlēs.
7
Uz sakarsētas pannas ar eļļu un sviestu cep garneles. Pievieno sāli un sulu no ½ citrona.
8
Tortiljas viegli apcep uz pannas bez eļļas. Uz tām kārto jogurtu, tomātus, lasi un garneles.