Svaigie dārzeņu rullīši
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
Mērcei
50 g
zemesriekstu sviesta
čili
50 g
kokosriekstu piena
1 ēdamkarote
sojas mērces
1 tējkarote
medus
1/2 iepakojums
rīsu papīra
150 g
vistas filejas
1-2
ķiploku daiviņas
10 g
ingvera
1 ēdamkarote
eļļas
1/2
avokado WELL DONE
1/2
mango
40 g
rīsu Vermecelli smalko nūdeļu
1 gab. mini
paprikas
1/2
burkāns
25 g
spinātu
Svaigie dārzeņu rullīši
Kopējais
laiks
laiks
45 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
25 min
Gatavošanas
laiks
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
Svaigi, krāsaini, garšīgi, kraukšķīgi. Šo recepti droši var dubultot, jo gribēsies vēl. Vistas gaļu var arī aizvietot ar garnelēm.
1
Pagatavo nūdeles pēc pamācības uz iepakojuma.
2
Vistas filejas sagriež strēmelēs, piespiež ķiplokus, šķēlēs sagrieztu ingveru, sāli, piparus, čili, 1 ēdamkaroti eļļas un samaisa. Ideāli, ja gaļa var marinēties 30 minūtes.
3
Sakarsē pannu, liek cepties vistas filejas, līdz tās ir zeltainas.
4
Sagriež visus dārzeņus un mango strēmelītēs.
5
Rīsu papīru mērc ūdenī un vadās pēc pamācības uz iepakojuma. Beigās to nosusina ar papīra dvieli. Rīsu papīrs nevar būt vēl ciets un arī ne pārāk mīksts.
6
Rīsu papīru liek uz šķīvja, pildījumu – rīsu nūdeles, vistu, mango, avokado, burkānus, papriku, pāris spinātu lapiņas – novieto pie apakšējās malas, cieši rullē visu uz priekšu, tad ieloka sānus iekšā un aizrullē līdz galam.
7
Pagatavo mērci. Visas sastāvdaļas sajauc un samaisa kopā. Ja nepieciešams, var likt blenderī. Ja mērce sanāk pārāk bieza, pievieno mazliet ūdens.