Šokolādes fondī

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

150 g tumšā šokolāde
120 ml saldais krējums
400 g Ogas, augļi pasniegšanai

Šokolādes fondī

Kopējais
laiks
20 min
Sagatavošanās
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
10 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Drukāt
Veģetāra
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Šis deserts rosina ļauties fantāzijai un garšu eksperimentiem. Pagatavojiet siltu šokolādes mērci un pasniedziet to kopā ar visu, ko vien sirds kāro – zemenēm, bumbieriem, mellenēm, banāniem, cepumiem, varbūt pat kartupeļu čipsiem ar sāli? Viss, kas pamērcēts šokolādē, garšo lieliski! Kura garšu kombinācija būs iecienītākā jūsmājās?
1
Nelielā katliņā uzsilda saldo krējumu līdz vārīšanās temperatūrai, bet neļauj uzburbuļot.
2
Šokolādi sakapā mazākos gabaliņos un pievieno uzsildītajam saldajam krējumam. Visu maisa, līdz iegūta viendabīga šokolādes mērce.
3
Pārlej pasniegšanas traukā, klāt pasniedz ogas, augļus gabaliņos un dažādas citas piedevas, kas piestāvētu šokolādei, piemēram, maršmelovus, cepumus, sāļos kliņģerīšus, krekerus, riekstus.