Pildīta paprika
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
125 g
rīsi
300 g
paprikas
15 g
eļļa cepšanai
60 g
šampinjoni
80 g
cukīni
50 g
burkāni
2 g
sāls
3 g
ķiploku pulveris
2 g
kajennas pipari
25 g
krēmsiers
30 g
smēriņš ar ceptu papriku un baklažāniem
132 g
tvaicētas lēcas
125 g
mocarellas siers
5 g
pētersīļi
Pildīta paprika
Kopējais
laiks
laiks
50 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
laiks
40 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
Receptē var izvēlēties mini vai parasto papriku. Ēdiens ir krāsains.
1
Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 ºC temperatūrai.
2
Pagatavo rīsus pēc norādījumiem uz iepakojuma.
3
Pagatavo pildījumu. Sēnes, burkānus un cukīni nomizo un sagriež nelielos kubiņos. Pannā uzkarsē eļļu un liek cepties sēnes un burkānus, cep apmēram 3 minūtes vai kamēr sēnes ir viegli zeltainas. Pievieno cukīni, sāli, ķiploku pulveri un Kajennas piparus, cep 2 minūtes. Pievieno nokāstas un noskalotas lēcas, krēmsieru un paprikas un baklažānu smēriņu, iemaisa to un noņem no uguns.
4
Cepamo pannu izklāj ar cepamo papīru. Paprikas pārgriež uz pusēm un izņem sēkliņas. Papriku pusītes pilda ar dārzeņu un lēcu pildījumu, pārber ar sieru. Liek cepties uz 25 minūtēm.
5
Pasniedz ar rīsiem un svaigi sagrieztiem pētersīļiem.