Pica ar bietēm, zilo sieru un svaigo lapu pesto
Kopējais
laiks
2 h 20 min
Pagatavošana
1
Picu var gatavot ar savu iecienītāko sieru un dārzeņiem pēc izvēles.
2
Bļodā sajauc miltus, raugu, sāli, eļļu un ūdeni.
3
Mīklu mīca, līdz tā kļūst vijīga, liek ieeļļotā bļodā uzrūgt, līdz tā ir dubultojusies apmērā.
4
Tikmēr virtuves kombainā sablendē bietes un liek tās bļodā.
5
Spinātus, rukolu un biešu lapas noblanšē aptuveni 30 sekundes karstā ūdenī, momentāni atdzesē ledus ūdenī, lai nezaudētu krāsu.
6
Virtuves kombainā liek visas noblanšētās lapas un baziliku, ciedru riekstus, ķiplokus, sāli un olīveļļu un sablendē.
7
Uzkarsē krāsni picas režīmā līdz augstākajai temperatūrai, parasti 230 ºC.
8
Picas pamatni izrullē un nosmērē ar biešu smēriņu un pesto.
9
Pa virsu liek zilo sieru.
11
Pasniedz ar dažām svaigām lapām un vēl sieru un pesto.