Pavasara dārzeņu zupa
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
500 g
vistu kājas
1,5 l
ūdens
10 g
koriandrs
20 g
ķiploki
75 g
sīpoli
½ gab.
citronzāle
20 g
ingvers
4 g
baltie pipari
4 g
melnie pipari
10 g
čili pipari
50 g
zaļie zirnīši
50 g
kāposti
70 g
jaunie kartupeļi
100 g
brokoļi
10 g
sāls
50 g
burkāni
10 g
dilles
10 g
pētersīļi
30 g
citrons
40 g
skābais krējums
Pavasara dārzeņu zupa
Kopējais
laiks
laiks
2 h
Sagatavošanās
laiks
laiks
30 min
Gatavošanas
laiks
laiks
1 h 30 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Vistu kājas liek katlā un aplej ar aukstu ūdeni.
2
Pievieno uz pusēm pārgrieztu sīpolu, ķiplokus, citronzāli, čili, nomizotu un sagrieztu ingveru un nograuzdētus piparus.
3
Uzvāra, samazina uguni un atstāj uz stundu vārīties, pēc tam nokāš.
4
Dārzeņus sagriež mazos gabalos, apcep uz pannas un pievieno buljonam.
5
Pievieno sāli un citronu sulu.
6
Pasniedz ar smalki sagrieztiem zaļumiem un skābo krējumu.