Pavasara dārzeņu zupa

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

500 g vistu kājas
1,5 l ūdens
10 g koriandrs
20 g ķiploki
75 g sīpoli
½ gab. citronzāle
20 g ingvers
4 g baltie pipari
4 g melnie pipari
10 g čili pipari
50 g zaļie zirnīši
50 g kāposti
70 g jaunie kartupeļi
100 g brokoļi
10 g sāls
50 g burkāni
10 g dilles
10 g pētersīļi
30 g citrons
40 g skābais krējums

Pavasara dārzeņu zupa

Kopējais
laiks
2 h
Sagatavošanās
laiks
30 min
Gatavošanas
laiks
1 h 30 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Vistu kājas liek katlā un aplej ar aukstu ūdeni.
2
Pievieno uz pusēm pārgrieztu sīpolu, ķiplokus, citronzāli, čili, nomizotu un sagrieztu ingveru un nograuzdētus piparus.
3
Uzvāra, samazina uguni un atstāj uz stundu vārīties, pēc tam nokāš.
4
Dārzeņus sagriež mazos gabalos, apcep uz pannas un pievieno buljonam.
5
Pievieno sāli un citronu sulu.
6
Pasniedz ar smalki sagrieztiem zaļumiem un skābo krējumu.