Neceptā siera kūka

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

Pamatnei
200 g cepumi “Selga”
1 ēdamkarote cukurs
115 g sviests
Kremam
225 g svaigais krēmsiers
135 g cukurs
300 ml auksts saldais krējums
340 g Mascarpone siers
2 ēdamkarotes citrona sula
1 kg zemenes

Neceptā siera kūka

Kopējais
laiks
30 min
Sagatavošanās
laiks
30 min
Sarežģītības pakāpe
Vidējs
Porcijas
6
Drukāt
Veģetāra
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Sasmalcina cepumus. Pievieno cukuru un izkausētu sviestu. Veido pamatni kūkas formā, kurā ieklāts cepampapīrs. Liek ledusskapī uz 30 min.
2
Lielā bļodā ar mikseri sajauc krēmsieru ar cukuru
3
Citā bļodā uzputo saldo krējumu. Kad tas ir uzputots, tam pievieno maskarpones sieru un lēnām turpina putot ar mikseri
4
Tad vienā bļodā sajauc abas masas kopā, kā arī pievieno citrona sulu un iejauc
5
Masu pievieno kūkas formā un ļauj atdzist ledusskapī 6 stundas vai uz nakti
6
Pirms pasniegšanas dekorē ar zemenēm