Neceptā siera kūka
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
Pamatnei
200 g
cepumi “Selga”
1 ēdamkarote
cukurs
115 g
sviests
Kremam
225 g
svaigais krēmsiers
135 g
cukurs
300 ml auksts
saldais krējums
340 g
Mascarpone siers
2 ēdamkarotes
citrona sula
1 kg
zemenes
Neceptā siera kūka
Kopējais
laiks
laiks
30 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
30 min
Sarežģītības pakāpe
Vidējs
Porcijas
6
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Sasmalcina cepumus. Pievieno cukuru un izkausētu sviestu. Veido pamatni kūkas formā, kurā ieklāts cepampapīrs. Liek ledusskapī uz 30 min.
2
Lielā bļodā ar mikseri sajauc krēmsieru ar cukuru
3
Citā bļodā uzputo saldo krējumu. Kad tas ir uzputots, tam pievieno maskarpones sieru un lēnām turpina putot ar mikseri
4
Tad vienā bļodā sajauc abas masas kopā, kā arī pievieno citrona sulu un iejauc
5
Masu pievieno kūkas formā un ļauj atdzist ledusskapī 6 stundas vai uz nakti
6
Pirms pasniegšanas dekorē ar zemenēm