Ledussalāti ar saulē kaltētiem tomātiem un garšaugu jogurtu
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
1 galva
ledus salāti
1
gurķis
2
tomāti
50 g
saulē kaltētu tomātu
100 g (veģetārai versijai šo nepievieno)
kūpināta vista
150 g
bezpiedevu jogurta
6
redīsi
1
laims
10 g
diļļu
10 g
loku
10 g
pētersīļu
1/3 tējkarotes
sāls
Ledussalāti ar saulē kaltētiem tomātiem un garšaugu jogurtu
Kopējais
laiks
laiks
30 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
15 min
Gatavošanas
laiks
laiks
15 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
Svaigi, kraukšķīgi salāti, kam visēdāju versijā var pievienot kūpinātas vistas gabaliņus, bet sātīgākai veģetārajai versijai papildus var pievienot arī avokado.
1
Smalki sagriež zaļumus. Liek bļodā kopā ar jogurtu. Pierīvē laima mizu, izspiež sulu. Pievieno sāli un samaisa.
2
Tomātus, gurķus un redīsus sagriež mazākos gabalos.
3
Ledussalātus griež lielās šķēlēs. Vienai porcijai paredzēta puse no salātgalvas.
4
Uz šķīvja kārto jogurtu, ledussalāta šķēli, tomātus, redīsus, gurķus un, ja pievieno, kūpinātas vistas gabaliņus. Salātus nedaudz pārlej ar saulē kaltētu tomātu eļļu.