Kraukšķīgā tofu un makaronu salāti
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
200 g
tofu
100 g
kukurūzas ciete
2 tējkarotes
paprikas pulveris
100 g
makaroni
50 g
melnās olīvas bez kauliņiem
50 g
konservēti turku zirņi
50 g
paprika
50 g
gurķi
20 g
sarkanie sīpoli
100 g
vegānā majonēze
⅓ tējkarotes
sāls
⅓ tējkarotes
pipari
50 ml
olīveļļa cepšanai
Kraukšķīgā tofu un makaronu salāti
Kopējais
laiks
laiks
30 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
Iespējams pievienot jebkādus dārzeņus pēc izvēles.
1
Izvāra makaronus pēc instrukcijas uz iepakojuma, nokāš un noskalo ar aukstu ūdeni, lai pārtrauktu gatavošanās procesu.
2
Tofu nosusina ar papīra dvieli un sagriež kubiņos.
3
Bļodā sajauc kukurūzas cieti ar paprikas pulveri, un tajā apviļā tofu.
4
Pannā uzkarsē eļļu un cep tofu no visām pusēm aptuveni 5 minūtes, līdz tas ir zeltains.
5
Lielā bļodā sajauc makaronus, olīvas, turku zirņus, papriku, gurķus, sarkanos sīpolus, sāli, piparus un majonēzi, visu izmaisa.
6
Kārto uz šķīvjiem, pa virsu liek kraukšķīgo tofu.