Kraukšķīgā tofu un makaronu salāti

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

200 g tofu
100 g kukurūzas ciete
2 tējkarotes paprikas pulveris
100 g makaroni
50 g melnās olīvas bez kauliņiem
50 g konservēti turku zirņi
50 g paprika
50 g gurķi
20 g sarkanie sīpoli
100 g vegānā majonēze
⅓ tējkarotes sāls
⅓ tējkarotes pipari
50 ml olīveļļa cepšanai

Kraukšķīgā tofu un makaronu salāti

Kopējais
laiks
30 min
Sagatavošanās
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Drukāt
Vegāna
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Iespējams pievienot jebkādus dārzeņus pēc izvēles.
1
Izvāra makaronus pēc instrukcijas uz iepakojuma, nokāš un noskalo ar aukstu ūdeni, lai pārtrauktu gatavošanās procesu.
2
Tofu nosusina ar papīra dvieli un sagriež kubiņos.
3
Bļodā sajauc kukurūzas cieti ar paprikas pulveri, un tajā apviļā tofu.
4
Pannā uzkarsē eļļu un cep tofu no visām pusēm aptuveni 5 minūtes, līdz tas ir zeltains.
5
Lielā bļodā sajauc makaronus, olīvas, turku zirņus, papriku, gurķus, sarkanos sīpolus, sāli, piparus un majonēzi, visu izmaisa.
6
Kārto uz šķīvjiem, pa virsu liek kraukšķīgo tofu.