Kraukšķīgā tofu un makaronu salāti

Kopējais laiks:
30 min
Sagatavošanās laiks:
10 min
Gatavošanas laiks:
20 min
Sarežģītības pakāpe:
Viegli
Porcijas:
2
Vegāna
maxima.lv/paldies

Sastāvdaļas

200 g tofu
100 g kukurūzas ciete
2 tējkarotes paprikas pulveris
100 g makaroni
50 g melnās olīvas bez kauliņiem
50 g konservēti turku zirņi
50 g paprika
50 g gurķi
20 g sarkanie sīpoli
100 g vegānā majonēze
⅓ tējkarotes sāls
⅓ tējkarotes pipari
50 ml olīveļļa cepšanai

Pagatavošana

Iespējams pievienot jebkādus dārzeņus pēc izvēles.
1.
Izvāra makaronus pēc instrukcijas uz iepakojuma, nokāš un noskalo ar aukstu ūdeni, lai pārtrauktu gatavošanās procesu.
2.
Tofu nosusina ar papīra dvieli un sagriež kubiņos.
3.
Bļodā sajauc kukurūzas cieti ar paprikas pulveri, un tajā apviļā tofu.
4.
Pannā uzkarsē eļļu un cep tofu no visām pusēm aptuveni 5 minūtes, līdz tas ir zeltains.
5.
Lielā bļodā sajauc makaronus, olīvas, turku zirņus, papriku, gurķus, sarkanos sīpolus, sāli, piparus un majonēzi, visu izmaisa.
6.
Kārto uz šķīvjiem, pa virsu liek kraukšķīgo tofu.