Krāsnī cepti bumbieri ar ingveru un saldējumu

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

300 g bumbieri
10 g svaigs ingvers
50 g zeltainais sīrups
½ tējk. kukurūzas ciete
100 g ūdens
50 g medus
150 g saldējums pasniegšanai

Krāsnī cepti bumbieri ar ingveru un saldējumu

Kopējais
laiks
35 min
Sagatavošanās
laiks
5 min
Gatavošanas
laiks
30 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Drukāt
Veģetāra
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Bumbieriem var pievienot ābolus vai tos aizstāt pilnībā. Saldējuma vietā var izvēlēties putukrējumu.
1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 ºC temperatūrai.
2
Bumbierus liek cepamajā traukā ar pārgriezto pusi uz leju.
3
Bļodiņā sajauc sīrupu, kukurūzas cieti, ūdeni, medu un ingveru.
4
Gatavo sīrupu pārlej pāri bumbieriem.
5
Bumbierus cep 25 minūtes.
6
Bumbierus apgriež otrādi un cep vēl 5 minūtes ar ieslēgtu augšējo grila režīmu, lai tie kļūtu zeltaini.
7
Pasniedz ar saldējumu.