Krāsaini humosi
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
Biešu humoss
200 g
konservēti zaļie zirnīši
150 g
vārītas bietes
1/2 tējkarotes
tahini pasta
1/2 tējkarotes
kumīns
13 g
citronu sula
1 g
sāls
38 g
olīveļļa
1/2 daiviņas
ķiploki
2 g
pipari
Zaļo zirnīšu humoss
200 g
konservēti zaļie zirnīši
100 g
zaļie zirnīši (svaigi vai atsaldēti)
1/2 tējkarotes
tahini pasta
13 g
citronu sula
1 g
sāls
38 g
olīveļļa
1/2 daiviņas
ķiploki
Kurkumas humoss
200 g
konservēti zaļie zirnīši
1/2 tējkarotes
tahini pasta
1/4 tējkarotes
kurkuma
13 g
citronu sula
1 g
sāls
38 g
olīveļļa
1/2 daiviņas
ķiploki
Krāsaini humosi
Kopējais
laiks
laiks
30 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
Humoss ir ātrs, vienkāršs un lielisks papildinājums gan rūpīgi pārdomātam svinību galdam, gan arī spontānam piknikam. Tas garšo visiem!
1
Virtuves kombainā vai blenderī liek visas humosa sastāvdaļas un blendē, līdz viss sablendējies krēmīgā konsistencē.
2
Ja blenderim ir grūti vai liekas, ka humoss ir par sausu, tad pievieno pavisam nedaudz ūdens – lai blenderim vieglāk.
3
Pasniedz kā mērci pie dārzeņiem, čipsiem, krekeriem vai smērē uz maizes.