Krāsaini humosi

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

Biešu humoss
200 g konservēti zaļie zirnīši
150 g vārītas bietes
1/2 tējkarotes tahini pasta
1/2 tējkarotes kumīns
13 g citronu sula
1 g sāls
38 g olīveļļa
1/2 daiviņas ķiploki
2 g pipari
Zaļo zirnīšu humoss
200 g konservēti zaļie zirnīši
100 g zaļie zirnīši (svaigi vai atsaldēti)
1/2 tējkarotes tahini pasta
13 g citronu sula
1 g sāls
38 g olīveļļa
1/2 daiviņas ķiploki
Kurkumas humoss
200 g konservēti zaļie zirnīši
1/2 tējkarotes tahini pasta
1/4 tējkarotes kurkuma
13 g citronu sula
1 g sāls
38 g olīveļļa
1/2 daiviņas ķiploki

Krāsaini humosi

Kopējais
laiks
30 min
Sagatavošanās
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Drukāt
Vegāna
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Humoss ir ātrs, vienkāršs un lielisks papildinājums gan rūpīgi pārdomātam svinību galdam, gan arī spontānam piknikam. Tas garšo visiem!
1
Virtuves kombainā vai blenderī liek visas humosa sastāvdaļas un blendē, līdz viss sablendējies krēmīgā konsistencē.
2
Ja blenderim ir grūti vai liekas, ka humoss ir par sausu, tad pievieno pavisam nedaudz ūdens – lai blenderim vieglāk.
3
Pasniedz kā mērci pie dārzeņiem, čipsiem, krekeriem vai smērē uz maizes.