Kartupeļu salāti ar kūpinātu asari un zaļumiem

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

400 g jauno kartupeļu
100 g kūpināta asara
15 g diļļu
1/2 šalotes sīpols
2 ēdamkarotes skābais krējums
2 marinēti gurķi
2 olas
sāls
svaigi malti melnie pipari

Kartupeļu salāti ar kūpinātu asari un zaļumiem

Kopējais
laiks
35 min
Sagatavošanās
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
25 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Sālsūdenī vāra kartupeļus 20 minūtes. Nokāš un atdzesē.
2
Olas liek vārošā ūdenī uz 9 minūtēm. Nokāš un atdzesē aukstā ūdenī.
3
Smalki sagriež sīpolu, dilles un gurķus.
4
Asari notīra no ādas un asakām. Saplūkā mazākos gabalos.
5
Kartupeļus un olas nomizo un sagriež 6 daļās.
6
Bļodā liek kartupeļus, asari, dilles, gurķus un olas. Samaisa. Pievieno skābo krējumu, sāli un svaigi maltus melnos piparus pēc garšas.