Kartupeļu salāti ar kūpinātu asari un zaļumiem

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

400 g jauno kartupeļu
100 g kūpināta asara
15 g diļļu
1/2 šalotes sīpols
2 ēdamkarotes skābais krējums
2 marinēti gurķi
2 olas WELL DONE
sāls
svaigi malti melnie pipari

Kartupeļu salāti ar kūpinātu asari un zaļumiem

Kopējais
laiks
35 min
Sagatavošanās
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
25 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Sālsūdenī vāra kartupeļus 20 minūtes. Nokāš un atdzesē.
2
Olas liek vārošā ūdenī uz 9 minūtēm. Nokāš un atdzesē aukstā ūdenī.
3
Smalki sagriež sīpolu, dilles un gurķus.
4
Asari notīra no ādas un asakām. Saplūkā mazākos gabalos.
5
Kartupeļus un olas nomizo un sagriež 6 daļās.
6
Bļodā liek kartupeļus, asari, dilles, gurķus un olas. Samaisa. Pievieno skābo krējumu, sāli un svaigi maltus melnos piparus pēc garšas.