Kartupeļu salāti ar kūpinātu asari un zaļumiem

Kopējais laiks:
35 min
Sagatavošanās laiks:
10 min
Gatavošanas laiks:
25 min
Sarežģītības pakāpe:
Viegli
Porcijas:
2
maxima.lv/paldies

Sastāvdaļas

400 g jauno kartupeļu
100 g kūpināta asara
15 g diļļu
1/2 šalotes sīpols
2 ēdamkarotes skābais krējums
2 marinēti gurķi
2 olas WELL DONE
sāls
svaigi malti melnie pipari

Pagatavošana

1.
Sālsūdenī vāra kartupeļus 20 minūtes. Nokāš un atdzesē.
2.
Olas liek vārošā ūdenī uz 9 minūtēm. Nokāš un atdzesē aukstā ūdenī.
3.
Smalki sagriež sīpolu, dilles un gurķus.
4.
Asari notīra no ādas un asakām. Saplūkā mazākos gabalos.
5.
Kartupeļus un olas nomizo un sagriež 6 daļās.
6.
Bļodā liek kartupeļus, asari, dilles, gurķus un olas. Samaisa. Pievieno skābo krējumu, sāli un svaigi maltus melnos piparus pēc garšas.