Kāpostu sautējums

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

400 g kāposti
200 g burkāni
200 g sīpoli
400 g konservēti tomāti savā sulā
10 g ķiploki
5 g rozmarīns
5 g persilāde
10 g sāls
20 g cukurs
10 g pipari
20 g olīveļļa cepšanai
15 g pētersīļi

Kāpostu sautējums

Kopējais
laiks
1 h 20 min
Sagatavošanās
laiks
20 min
Gatavošanas
laiks
1 h
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Drukāt
Vegāna
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Dārzeņus nomizo un sagriež mazākos gabalos.
2
Sakarsētā katlā liek cepties sīpolus un ķiplokus. Kad sīpoli ir caurspīdīgi, pievieno rozmarīnu un burkānus. Apcep un pievieno kāpostus. Apsautē, līdz kāposti uz pusi samazinājušies apjomā. Pievieno tomātus un persilādi. Uzliek vāku un sautē uz mazas uguns 20 minūtes. Pievieno sāli, cukuru un piparus pēc garšas.
3
Pasniedz ar smalki sagrieztiem pētersīļiem.