Sagatavo pildījumu – izvāra olas, sarīvē un sajauc kopā ar kāpostiem, pieliek smalki sagrieztus ķiplokus, rozmarīnu, sāli un piparus.
3
Apsmērēšanai sagatavo vienu sakultu olu, pievieno sezama sēkliņas.
4
Kad mīkla atlaidināta, katru plāksni izrullē 2 cm uz katru pusi, lai, pārgriežot to uz pusēm, izveidojas divi vienādi kvadrāti.
5
Katrā kvadrātā liek 1 ēdamkaroti pildījuma, apsmērē apakšējo kvadrāta malu ar sakulto olu un saspiež ciet.
6
Sagatavotos pīrāgus liek uz cepamās pannas, apsmērē ar olu un liek līdz 200 ºC temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī uz 15 līdz 20 minūtēm, līdz visi pīrāgi ir zeltaini.