Sagatavo pildījumu – izvāra olas, sarīvē un sajauc kopā ar kāpostiem, pieliek smalki sagrieztus ķiplokus, rozmarīnu, sāli un piparus.
3.
Apsmērēšanai sagatavo vienu sakultu olu, pievieno sezama sēkliņas.
4.
Kad mīkla atlaidināta, katru plāksni izrullē 2 cm uz katru pusi, lai, pārgriežot to uz pusēm, izveidojas divi vienādi kvadrāti.
5.
Katrā kvadrātā liek 1 ēdamkaroti pildījuma, apsmērē apakšējo kvadrāta malu ar sakulto olu un saspiež ciet.
6.
Sagatavotos pīrāgus liek uz cepamās pannas, apsmērē ar olu un liek līdz 200 ºC temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī uz 15 līdz 20 minūtēm, līdz visi pīrāgi ir zeltaini.