Jāņu siera bumbiņas ar lociņiem
Sagatavošanās
laiks
30 min
Pagatavošana
Kad paliek pāri Jāņu siers un īsti nezina, ko ar to darīt. Šī būs perfekta ideja, viegli, sātīgi un ātri.
1
Bļodā sarīvē abu veidu sieru un sviestu. Pievieno miltus, cepamo pulveri un sāli. Visu veikli sadrupina viendabīgā masā. Pievieno olas dzeltenumu un sasmalcinātus lociņus. Visu saveļ viendabīgā, gludā mīklā. Liek
2
ledusskapī uz 30 minūtēm.
3
Cepeškrāsni sakarsē līdz 180 ºC temperatūrai.
4
Sagatavo cepamo pannu ar cepamo papīru. Ņem mīklu, sadala to 30 gramu smagās bumbiņās, nedaudz pieplacina un liek uz cepamās pannas.
5
Cep 20 minūtes. Pēc cepšanas atdzesē.