Grilētu persiku salāti ar grilētu vistas krūtiņu

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

400 g vistas filejas
200 g persiki
1 ēdamkarote medus
1 ēdamkarote citronu sula
2 ēdamkarotes olīveļļa
50 g avokado
60 g svaigi gurķi
50 g spināti
1 tējkarote sāls
1 tējkarote pipari
¼ tējkarotes čili pulveris

Grilētu persiku salāti ar grilētu vistas krūtiņu

Kopējais
laiks
30 min
Sagatavošanās
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Šajā receptē var izmantot jebkurus sezonas dārzeņus un lapu salātus pēc izvēles.
1
Bļodiņā sajauc medu, citronu sulu, olīveļļu, sāli, piparus un čili. Marinādi sadala divās daļās.
2
Vienā liek uz pusēm pārgrieztas vistas filejas un ļauj iemarinēties.
3
Uzkarsē grilpannu, kur apgrilē persiku pusītes, karstas liek atlikušajā marinādē un samaisa.
4
Uz tās pašas grilpannas liek cepties filejas gabalus, cep 3–5 minūtes no katras puses, līdz tie ir zeltaini brūni.
5
Šķīvī kārto spinātus, avokado, gurķus, grilēto fileju un persiku pusītes.
6
Visu pārlej ar marinādi, kas iztecējusi no persikiem.