Grilētu persiku salāti ar grilētu vistas krūtiņu
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
400 g
vistas filejas
200 g
persiki
1 ēdamkarote
medus
1 ēdamkarote
citronu sula
2 ēdamkarotes
olīveļļa
50 g
avokado WELL DONE
60 g
svaigi gurķi
50 g
spināti
1 tējkarote
sāls
1 tējkarote
pipari
¼ tējkarotes
čili pulveris
Grilētu persiku salāti ar grilētu vistas krūtiņu
Kopējais
laiks
laiks
30 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
Šajā receptē var izmantot jebkurus sezonas dārzeņus un lapu salātus pēc izvēles.
1
Bļodiņā sajauc medu, citronu sulu, olīveļļu, sāli, piparus un čili. Marinādi sadala divās daļās.
2
Vienā liek uz pusēm pārgrieztas vistas filejas un ļauj iemarinēties.
3
Uzkarsē grilpannu, kur apgrilē persiku pusītes, karstas liek atlikušajā marinādē un samaisa.
4
Uz tās pašas grilpannas liek cepties filejas gabalus, cep 3–5 minūtes no katras puses, līdz tie ir zeltaini brūni.
5
Šķīvī kārto spinātus, avokado, gurķus, grilēto fileju un persiku pusītes.
6
Visu pārlej ar marinādi, kas iztecējusi no persikiem.