Grilētu persiku salāti ar grilētu vistas krūtiņu

Kopējais laiks:
30 min
Sagatavošanās laiks:
10 min
Gatavošanas laiks:
20 min
Sarežģītības pakāpe:
Viegli
Porcijas:
2
maxima.lv/paldies

Sastāvdaļas

400 g vistas filejas
200 g persiki
1 ēdamkarote medus
1 ēdamkarote citronu sula
2 ēdamkarotes olīveļļa
50 g avokado WELL DONE
60 g svaigi gurķi
50 g spināti
1 tējkarote sāls
1 tējkarote pipari
¼ tējkarotes čili pulveris

Pagatavošana

Šajā receptē var izmantot jebkurus sezonas dārzeņus un lapu salātus pēc izvēles.
1.
Bļodiņā sajauc medu, citronu sulu, olīveļļu, sāli, piparus un čili. Marinādi sadala divās daļās.
2.
Vienā liek uz pusēm pārgrieztas vistas filejas un ļauj iemarinēties.
3.
Uzkarsē grilpannu, kur apgrilē persiku pusītes, karstas liek atlikušajā marinādē un samaisa.
4.
Uz tās pašas grilpannas liek cepties filejas gabalus, cep 3–5 minūtes no katras puses, līdz tie ir zeltaini brūni.
5.
Šķīvī kārto spinātus, avokado, gurķus, grilēto fileju un persiku pusītes.
6.
Visu pārlej ar marinādi, kas iztecējusi no persikiem.