Cepti rabarberi ar vaniļas saldējumu

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

350 g rabarberi
100 g cukurs
100 g cepumi “Selga” ar iebiezināto pienu
200 g saldējums “Karlsons” vaniļas–šokolādes–upeņu
300 g zemenes
30 g sviests Parmareggio

Cepti rabarberi ar vaniļas saldējumu

Kopējais
laiks
50 min
Sagatavošanās
laiks
30 min
Gatavošanas
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Drukāt
Veģetāra
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Viegls, ātrs, atsvaidzinošs un garšīgs deserts darbadienas vakaram.
1
Rabarberus nomazgā un nomizo. Liek traukā ar cepamo papīru, pārber ar cukuru.
2
Katliņā izkausē sviestu. Cepumus sadrupina, tiem pievieno izkausēto sviestu.
3
Drupačas liek cepties līdz 170 ºC temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī uz 8 minūtēm. Tad atdzesē.
4
Rabarberus cep līdz 190 ºC temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī 10 minūtes.
5
Uz šķīvja kārto drupačas, rabarberus, zemenes un saldējumu.