Aukstā meloņu zupa ar prošuto
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
300 g
melone Canteloupe
50 g
šalotes sīpoli
80 g
svaigi gurķi
150 g
bezpiedevu jogurts
100 g
Extra virgin olīveļļa
50 g
sarkanvīna etiķis
½ tējkarotes
sāls
½ tējkarotes
pipari
100 g
prošuto
100 g
maize pasniegšanai
5 g
svaigs baziliks
Aukstā meloņu zupa ar prošuto
Kopējais
laiks
laiks
20 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
laiks
10 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
Šī zupa ir atvēsinoša un ideāli piemērota gan, kā priekšēdiens, gan pamatēdiens.
1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 ºC temperatūrai.
2
Uz cepešpannas kārto saplēstu prošuto un cep 8 minūtes, kamēr tas paliek kraukšķīgs un apbrūnināts.
3
Blenderī vai virtuves kombainā liek meloni, šalotes sīpolus, gurķus, jogurtu, olīveļļu, etiķi, sāli un piparus, un visu kārtīgi sablendē.
4
Gatavo masu lej cauri sietam, lai atbrīvotos no biezumiem.
5
Auksto meloņu zupu pasniedz ar kraukšķīgām ceptām prošuto šķēlēm, svaigu baziliku un maizīti.