Augļu salāti

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

300 g vīnogas
250 g granātāboli
300 g apelsīni
100 g mellenes
10 g agaves sīrups
10 g piparmētras
100 g avenes
500 g Vidusāzijas melone
40 g dzērvenes
100 g citroni
125 g mini mocarella

Augļu salāti

Kopējais
laiks
25 min
Sagatavošanās
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
15 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
4
Drukāt
Vegāna
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Augļus nomazgā. Meloni nomizo, iztīra no sēklām un sagriež mazos gabalos. Granātābolu pārgriež uz pusēm un ar kausiņa palīdzību izsit ārā sēklas.
2
Pagatavo mērci. Izspiež sulu no apelsīniem un citroniem, pievieno agaves sīrupu un šķipsniņu sāls. Uzvāra to katliņā līdz pirmajam burbulim, noņem no uguns un atdzesē.
3
Augļus pasniedz bļodiņās ar mocarellas sieru un piparmētrām. Pārlej ar apelsīnu mērci.