Augļu salāti
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
300 g
vīnogas
250 g
granātāboli
300 g
apelsīni
100 g
mellenes
10 g
agaves sīrups
10 g
piparmētras
100 g
avenes
500 g
Vidusāzijas melone
40 g
dzērvenes
100 g
citroni
125 g
mini mocarella
Augļu salāti
Kopējais
laiks
laiks
25 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
laiks
15 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Augļus nomazgā. Meloni nomizo, iztīra no sēklām un sagriež mazos gabalos. Granātābolu pārgriež uz pusēm un ar kausiņa palīdzību izsit ārā sēklas.
2
Pagatavo mērci. Izspiež sulu no apelsīniem un citroniem, pievieno agaves sīrupu un šķipsniņu sāls. Uzvāra to katliņā līdz pirmajam burbulim, noņem no uguns un atdzesē.
3
Augļus pasniedz bļodiņās ar mocarellas sieru un piparmētrām. Pārlej ar apelsīnu mērci.