Katsu vista ar rīsiem – autentiska japāņu garša
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
1 - 2
vistas filejas
100 g
panko rīvmaize
1 gab.
olas WELL DONE
30 g
milti
125 g
pasta risoni (orzo)
150 g
kāposti
5 g
sāls
4 g
pipari
4 g
ķiploku pulveris
100 g
eļļa
30 g
tomātu mērce
20 g
austeru mērce
30 g
Vusteras mērce
10 g
medus
Katsu vista ar rīsiem – autentiska japāņu garša
Kopējais
laiks
laiks
35 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
15 min
Gatavošanas
laiks
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Vidējs
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Vistas fileju pārgriež uz pusēm, apkaisa ar sāli, pipariem un ķiploku pulveri, ļauj mazliet ievilkties.
2
Uzkarsē ūdeni, pievienojot mazliet sāls, un vāra risoni pastu 8–12 minūtes, līdz tā kļuvusi mīksta.
3
Bļodiņā pagatavo mērci, samaisot visas mērces sastāvdaļas kopā.
4
Pannā uzkarsē eļļu.
5
Bļodiņā sakuļ olas, divos atsevišķos traukos ber miltus un panko rīvmaizi.
6
Vispirms vistas filejas gabaliņus apviļā miltos, tad iemērc olā un visbeidzot apviļā panko.
7
Kad tas izdarīts, vistas filejas liek uzkarsētajā eļļā un cep katru pusi 2–4 minūtes, līdz tā kļuvusi zeltaini brūna.
8
Kad katsu ir pagatavots, ļauj tai mazliet atdzist, sagriež sloksnēs un pasniedz ar risoni pastu, sasmalcinātiem kāpostiem un mērci.