Katsu vista ar risoni pastu

Kopējais laiks:
35 min
Sagatavošanās laiks:
15 min
Gatavošanas laiks:
20 min
Sarežģītības pakāpe:
Vidējs
Porcijas:
2
maxima.lv/paldies

Sastāvdaļas

1 - 2 vistas filejas
100 g panko rīvmaize
1 gab. olas WELL DONE
30 g milti
125 g pasta risoni (orzo)
150 g kāposti
5 g sāls
4 g pipari
4 g ķiploku pulveris
100 g eļļa
30 g tomātu mērce
20 g austeru mērce
30 g Vusteras mērce
10 g medus

Pagatavošana

1.
Vistas fileju pārgriež uz pusēm, apkaisa ar sāli, pipariem un ķiploku pulveri, ļauj mazliet ievilkties.
2.
Uzkarsē ūdeni, pievienojot mazliet sāls, un vāra risoni pastu 8–12 minūtes, līdz tā kļuvusi mīksta.
3.
Bļodiņā pagatavo mērci, samaisot visas mērces sastāvdaļas kopā.
4.
Pannā uzkarsē eļļu.
5.
Bļodiņā sakuļ olas, divos atsevišķos traukos ber miltus un panko rīvmaizi.
6.
Vispirms vistas filejas gabaliņus apviļā miltos, tad iemērc olā un visbeidzot apviļā panko.
7.
Kad tas izdarīts, vistas filejas liek uzkarsētajā eļļā un cep katru pusi 2–4 minūtes, līdz tā kļuvusi zeltaini brūna.
8.
Kad katsu ir pagatavots, ļauj tai mazliet atdzist, sagriež sloksnēs un pasniedz ar risoni pastu, sasmalcinātiem kāpostiem un mērci.