Jēra gaļas tortilju recepte

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas
2 gb Lēni vārīti jēra stilbi garšvielās (vai cits jau termiski apstrādāts gaļas produkts)
2 gb Svaigi tomāti
1 gb sarkanais sīpols
20 g Svaigs koriandrs
1 tējk. Taco garšviela
1 gb Svaiga laima sula
20 ml eļļa cepšanai
1 gb Svaigs čili pipars pēc garšas

Jēra gaļas tortilju recepte

Kopējais
laiks
35 min
Sagatavošanās
laiks
5 min
Gatavošanas
laiks
30 min
Sarežģītības pakāpe
Vidējs
Porcijas
2
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
No jēra stilbiem atdala gaļu no kaula un sagriež strēmelēs.
2
Uz pannas sakarsētā eļļā apcep jēra gaļu, pievieno taco garšvielu, sīki sakapātu tomātu, sarkano sīpolu, čili piparu un sīki sasmalcinātus koriandra kātiņus.
3
Kad viss labi apcepies, noņem no uguns un pievieno laima sulu un sakapātu koriandra lapiņas un svaigu sakapātu sīpolu.
4
Tortiljas plāceņus uzsilda pannā vai cepeškrāsnī, lai tās kļūtu mīkstas, neapcepot kraukšķīgas.
5
Gatavo masu tin sasildītajos tortiljas plāceņos un satin.
6
Vēlreiz tos apcep uz pannas no abām pusēm, līdz izveidojas viegli kraukšķīga garoziņa