Jēra gaļas tortilju recepte

Kopējais laiks:
35 min
Sagatavošanās laiks:
5 min
Gatavošanas laiks:
30 min
Sarežģītības pakāpe:
Vidējs
Porcijas:
2
Ko est
maxima.lv/paldies

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas
2 gb Lēni vārīti jēra stilbi garšvielās (vai cits jau termiski apstrādāts gaļas produkts)
2 gb Svaigi tomāti
1 gb sarkanais sīpols
20 g Svaigs koriandrs
1 tējk. Taco garšviela
1 gb Svaiga laima sula
20 ml eļļa cepšanai
1 gb Svaigs čili pipars pēc garšas

Pagatavošana

1.
No jēra stilbiem atdala gaļu no kaula un sagriež strēmelēs.
2.
Uz pannas sakarsētā eļļā apcep jēra gaļu, pievieno taco garšvielu, sīki sakapātu tomātu, sarkano sīpolu, čili piparu un sīki sasmalcinātus koriandra kātiņus.
3.
Kad viss labi apcepies, noņem no uguns un pievieno laima sulu un sakapātu koriandra lapiņas un svaigu sakapātu sīpolu.
4.
Tortiljas plāceņus uzsilda pannā vai cepeškrāsnī, lai tās kļūtu mīkstas, neapcepot kraukšķīgas.
5.
Gatavo masu tin sasildītajos tortiljas plāceņos un satin.
6.
Vēlreiz tos apcep uz pannas no abām pusēm, līdz izveidojas viegli kraukšķīga garoziņa