Kāļu krēmzupa ar maskarponi

45 min.
Izprintēt
  0 vērtējumu
Sastāvdaļas:
  • Ķiploka daiviņas 3 gab.
  • Jūras sāls pēc garšas
  • Kāļi 4 gab.
  • Selerijas kāti 150 g vai 3 gab.
  • Timiāna lapiņas 1 tējkarote
  • Olīveļļa 3 ēdk.
  • Melnie pipari pēc garšas
  • Maskarpones siers 4 ēdk.
  • Buljons no ekoloģiskajiem dārzeņu buljona kubiņiem 750 ml
Dalīties
Novērtēt
Pagatavošana
Katliņā sakarsē olīveļļu. Liec klāt sīpolus un ķiplokus, pievieno šķipsniņu sāls un timiāna lapiņas. Nedaudz apcep, lai tie kļūst mīksti, bet ne brūni. Pievieno kāļus, selerijas un cep 5 minūtes. Pieber 1 tējk. sāls.
Pielej buljonu un vāri 20 minūtes. Sablenderē un pievieno maskarpones sieru. Kārtīgi samaisi. Pasniedz ar Parmas sieru un pipariem.

Lai labi garšo!