Salāti ar kartupeļiem un tunci

30 min
Izprintēt
  4 vērtējumi
Sastāvdaļas:
  • Kartupeļi 4 gab.
  • Olas 2 gab.
  • Salātu galviņa, neliela 1 gab.
  • Konservēts tuncis 1 kārba
  • Tomāti vai 6-8 ķiršu tomātiņi, nelieli 2 gab.
  • Olīveļļa 2 ēdk.
  • Vīna etiķis 1 ēdk.
  • Sāls šķipsna
  • Malti pipari šķipsna
Dalīties
Novērtēt
2 porcijas

Sastāvdaļas:
4 kartupeļi
2 olas
1 neliela salātu galviņa
1 kārba konservēta tunča
2 nelieli tomāti vai 6-8 ķiršu tomātiņi

Mērcei:
2 ēdk. olīveļļas
1 ēdk. vīna etiķa
šķipsna sāls
šķipsna maltu piparu

Pagatavošana
Sagatavo produktus. Novāra kartupeļus ar mizu. Atdzesē, nomizo, sagriež 3-4 mm biezās ripās. Olas vāra 6 minūtes, atdzesē, sagriež daiviņās. Tomātus sagriež daiviņās, ja lieto ķiršu tomātiņus – pārgriež uz pusītēm.
Kārto salātus. Uz diviem porciju šķīvjiem liek lielos gabalos saplūkātas salātu lapas. Virsū – kartupeļus, tomātus, olas un nedaudz sasmalcinātu tunci.
Gatavo mērci. Krūzē sakuļ eļļu ar vīna etiķi, pieber sāli, piparus, samaisa.
Mērci tievā strūkliņā lej pāri abām salātu porcijām.

Lai labi garšo.

Mūsu pakalpojumi Visi pakalpojumi

Rēķinu apmaksa Dāvanu kartes Transportu biļetes Latvijas loto Makšķerēšanas kartes