4 personām
Sajauc zemesriekstu sviestu ar čili mērci un sojas mērci. Vistas krūtiņu sagriež 1,5 cm platās garās strēmelēs un iejauc mērcē. Ja ir laiks, tās atstāj pamarinēties.
Uzkarsē krāsni uz +200ºC. Gaļas strēmelītes uzver uz bambusa iesmiņiem un liek uz restītēm, vēlams grila režīmā. Cep apmēram 7 minūtes, tad tās apgriež uz otru pusi un cep vēl 7 minūtes. Pasniedz karstas.
Lai labi garšo!
Sajauc zemesriekstu sviestu ar čili mērci un sojas mērci. Vistas krūtiņu sagriež 1,5 cm platās garās strēmelēs un iejauc mērcē. Ja ir laiks, tās atstāj pamarinēties.
Uzkarsē krāsni uz +200ºC. Gaļas strēmelītes uzver uz bambusa iesmiņiem un liek uz restītēm, vēlams grila režīmā. Cep apmēram 7 minūtes, tad tās apgriež uz otru pusi un cep vēl 7 minūtes. Pasniedz karstas.
Lai labi garšo!