Svaigu kāpostu salāti ar ananasiem pie šašlika

15 min.
Izprintēt
  0 vērtējumu
Sastāvdaļas:
  • Nelielas kāpostgalviņas 1/2 gab. (ap 300 g)
  • Burkāns 1 gab. (ap 100 g)
  • Sāls 1/2 tējk.
  • Ananāss 200 g
  • Cukurs 1/2 tējk.
  • Citrona sula no 1/2 citrona
Dalīties
Novērtēt
6-8 personām

Kāpostu sagriež smalkās strēmelēs. Burkānu notīra un sarīvē uz rupjās sakņu rīves vai sagriež tievos salmiņos. Ananāsu sagriež nelielos gabaliņos.
Visus dārzeņus liek bļodā, pievieno sāli, cukuru un citrona sulu. Ar rokām rūpīgi izcilā. Tos var pasniegt tūlīt vai laiciņu nostādināt, lai dārzeņi savā starpā sarod un iemarinējas. Šie salāti var noderēt arī kā pildījums pitas maizītei kopā ar kebabu.

Lai labi garšo!