
4 porcijas
Pagatavošana
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C. Pannā ielej 2 ēdamkarotes eļļas un apbrūnina tajā truša gabalus. Gaļu liek cepamā traukā. Lej pannā palikušo eļļu un ieber pētersīļus, oregano un sīki sakapātu ķiploku. Visu sautē 2-3 minūtes, bet jāuzmanās, lai ķiploks nesabrūnētu. Tad garšvielas liek uz gaļas gabaliem.
Visu sasāla, sapiparo un pārlej ar vīnu. Trauku pārsedz ar vāku vai alumīnija foliju un liek cepeškrāsnī uz 1 stundu.
Vāku noņem, lai mērce mazliet reducējas, un turpina cept vēl 30-40 minūtes, līdz gaļa kļuvusi ļoti mīksta un viegli atdalās no kauliem. Pasniedz ar vārītiem kartupelīšiem.
Lai labi garšo!
Pagatavošana
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C. Pannā ielej 2 ēdamkarotes eļļas un apbrūnina tajā truša gabalus. Gaļu liek cepamā traukā. Lej pannā palikušo eļļu un ieber pētersīļus, oregano un sīki sakapātu ķiploku. Visu sautē 2-3 minūtes, bet jāuzmanās, lai ķiploks nesabrūnētu. Tad garšvielas liek uz gaļas gabaliem.
Visu sasāla, sapiparo un pārlej ar vīnu. Trauku pārsedz ar vāku vai alumīnija foliju un liek cepeškrāsnī uz 1 stundu.
Vāku noņem, lai mērce mazliet reducējas, un turpina cept vēl 30-40 minūtes, līdz gaļa kļuvusi ļoti mīksta un viegli atdalās no kauliem. Pasniedz ar vārītiem kartupelīšiem.
Lai labi garšo!