
6-8 personām
Pagatavošana
Sagriež kūpināto gaļu nelielos kubiņos. Liek to lielā katlā ar vāku un uz straujas uguns apcep brūnganu. Radušos taukos apcep svaigo gaļas gabalu no visām pusēm brūnu un izņem no katla. Liek katlā kāpostus. Pieber abu veidu piparus, sāli un pieliek tomātu pastu. Visu samaisa.
Kāpostu vidū liek atpakaļ katlā apcepto gaļu un nosedz ar kāpostiem arī no virspuses. Ja kāposti ļoti sausi, pielej nedaudz ūdens. Strauji visu uzvāra un tad samazina karstumu tā, lai katla saturs lēni sautētos. Sautē apmēram 1,5 stundas, pa reizei apmaisot vai papildinot ar nedaudz ūdens, ja kāposti sāk degt klāt pie katla dibena.
Ar dakšiņu pārbauda, vai gaļas gabals un kāposti mīksti. Ja nepieciešams, pasautē vēl. Gaļu izņem un paglabā siltumā. Nelielā panniņā sabrūnina cukuru tumši brūnu un ielej katlā pie kāpostiem. Visu samaisa, lai cukurs izšķīst. Kāpostus un gaļu pasniedz ar vārītiem kartupelīšiem vai kārtīgu rupjmaizes ņuku.
Lai labi garšo!
Pagatavošana
Sagriež kūpināto gaļu nelielos kubiņos. Liek to lielā katlā ar vāku un uz straujas uguns apcep brūnganu. Radušos taukos apcep svaigo gaļas gabalu no visām pusēm brūnu un izņem no katla. Liek katlā kāpostus. Pieber abu veidu piparus, sāli un pieliek tomātu pastu. Visu samaisa.
Kāpostu vidū liek atpakaļ katlā apcepto gaļu un nosedz ar kāpostiem arī no virspuses. Ja kāposti ļoti sausi, pielej nedaudz ūdens. Strauji visu uzvāra un tad samazina karstumu tā, lai katla saturs lēni sautētos. Sautē apmēram 1,5 stundas, pa reizei apmaisot vai papildinot ar nedaudz ūdens, ja kāposti sāk degt klāt pie katla dibena.
Ar dakšiņu pārbauda, vai gaļas gabals un kāposti mīksti. Ja nepieciešams, pasautē vēl. Gaļu izņem un paglabā siltumā. Nelielā panniņā sabrūnina cukuru tumši brūnu un ielej katlā pie kāpostiem. Visu samaisa, lai cukurs izšķīst. Kāpostus un gaļu pasniedz ar vārītiem kartupelīšiem vai kārtīgu rupjmaizes ņuku.
Lai labi garšo!