Grilēts laša steiks

30 min.
Izprintēt
  0 vērtējumu
Sastāvdaļas:
  • Laša steiki 2 gab.
  • Sāls pēc garšas
  • Malti pipari pēc garšas
  • Olīveļļa 1 ēdk.
  • Majonēze 2 ēdk.
  • Skābais krējums 1 ēdk.
  • Paprikas pulveris 1/2 tējk.
  • Dilles 1 tējk.
  • Citrona sula 1 ēdk.
Dalīties
Novērtēt
2 porcijas

Nepieciešams:
2 gabali laša steika
sāls, malti pipari, 1 ēdk. olīveļļas
ogles grilēšanai

Mērcei:
2 ēdk. majonēzes
1 ēdk. skābā krējuma
šķipsna maltu piparu
½ tējk. paprikas pulvera
1 tējk. sīki kapātu diļļu
1 ēdk. citrona sulas

Pagatavo mērci. Liek visas mērcei domātās sastāvdaļas lielā krūzē un kārtīgi sakuļ.
Uzkarsē grilu. Lasi pārkaisa ar sāli un pipariem un ierīvē ar eļļu – tā neļaus zivij pielipt pie cepamajām restītēm.
Grilē lasi mērenā karstumā no katras puses apmēram 3-4 minūtes. Cepšanas ilgums atkarīgs no zivs šķēles biezuma: kad zivs mainījusi krāsu līdz pusei, laiks to griezt uz otru pusi.
Grilētu lasi pasniedz ar karoti mērces, lapu salātiem, alu vai baltvīnu.

Lai labi garšo!

Mūsu pakalpojumiVisi pakalpojumi

Rēķinu apmaksa Dāvanu kartes Transportu biļetes Latvijas loto Makšķerēšanas kartes