Ceptas tīģergarneles ar čili un citronzāli

20 min.
Izprintēt
  0 vērtējumu
Sastāvdaļas:
  • Tīģergarneles 300 g
  • Sviests 1 ēdk.
  • Kapāti pētersīļi 1 ēdk.
  • Čili pāksts 1/2 gab. (sīki sagriezts)
  • Citronzāles stiebrs 1 gab. (sagriezts posmos)
  • Ķiploks 2 daiviņas
  • Baltvīns 200 ml
Dalīties
Novērtēt
2 porcijas

Tīģergarneles, ja tās ir čaulās, noloba, atstājot klāt pašu astīti. Ar nazi viegli gareniski iegriež pa mugurpusi un izņem tumšo stīdziņu.
Pannā izkausē sviestu. Pievieno pētersīļus, čili, citronzāli un ķiplokus. To visu sautē sviestā 3-4 minūtes. Pievieno vīnu un uzvāra. Vāra vēl 2-3 minūtes, lai šķidruma daudzums pannā samazinās par trešdaļu.
Liek pannā garneles un sautē 4-5 minūtes. Pasniedz karstas ar grauzdiņu un izveidojušos mērci.

Lai labi garšo!

Mūsu pakalpojumiVisi pakalpojumi

Rēķinu apmaksa Dāvanu kartes Transportu biļetes Latvijas loto Makšķerēšanas kartes