Liķieris CAROLANS un šokolādes muss

20 min
Izprintēt
  1 vērtējums
Sastāvdaļas:
  • Saldais krējums 250 ml
  • CAROLANS liķieris 150 ml
  • Auksts ūdens 50 ml
  • Vārošs ūdens 50 ml
  • Cukurs 100 g
  • Kakao pulveris 1 tējk.
  • Želatīns 2 tējk.
  • Vaniļas ekstrakts 1 tējk.
Dalīties
Novērtēt
6 personām.

Pagatavošana
Želatīnu pārlej ar auksto ūdeni, ļauj 5 minūtes uzbriest, tad pielej vārošo ūdeni un samaisa, lai želatīns izkūst. Atdzesē līdz istabas temperatūrai.
Liek bļodā cukuru, kakao pulveri un saldo krējumu. Saputo, līdz veidojas biezas putas. Turpinot putot, lej klāt liķieri, vaniļu un izkausēto želatīnu. Iegūto krēmu lej porciju traukos un liek vēsumā sastingt uz 1 stundu.

Lai labi garšo!