
Divām porcijām
Saujiņa keila kāposta, 1 glāze mandeļu piena, 1 banāns, 1 avokado, agaves sīrups pēc garšas, pāris ledus kubiciņi
Rotāšanai – avenes, mellenes, banāna ripiņas, čia sēklas, pekanrieksti
Keila kāposta lapām nogriež stingro lapas pamatnes stiegru. Nomizo banānu un avokado. Visas sastāvdaļas liek blenderī un maļ, līdz veidojas viendabīga masa. Gatavo smūtiju lej bļodiņā, pa virsu izkārtojot ogas un citas piedevas.
Tropiskais smūtijs
Divām porcijām
½ mango, 3 ananasu ripiņas, 1 banāns, 1 glāze kokosriekstu ūdens
Rotāšanai – mango šķēles, kivi, kazenes, kokosriekstu skaidiņas
Nomizo un sagriež ananāsu. Mango pārgriež uz pusēm un šķērsām iegriež līdz mizai, lai vieglāk izņemtu augļa mīkstumu. Visas sastāvdaļas liek blenderī un maļ, līdz veidojas viendabīga masa. Gatavo smūtiju lej bļodiņā, pa virsu izkārtojot augļu šķēlītes un citas piedevas.
Saujiņa keila kāposta, 1 glāze mandeļu piena, 1 banāns, 1 avokado, agaves sīrups pēc garšas, pāris ledus kubiciņi
Rotāšanai – avenes, mellenes, banāna ripiņas, čia sēklas, pekanrieksti
Keila kāposta lapām nogriež stingro lapas pamatnes stiegru. Nomizo banānu un avokado. Visas sastāvdaļas liek blenderī un maļ, līdz veidojas viendabīga masa. Gatavo smūtiju lej bļodiņā, pa virsu izkārtojot ogas un citas piedevas.
Tropiskais smūtijs
Divām porcijām
½ mango, 3 ananasu ripiņas, 1 banāns, 1 glāze kokosriekstu ūdens
Rotāšanai – mango šķēles, kivi, kazenes, kokosriekstu skaidiņas
Nomizo un sagriež ananāsu. Mango pārgriež uz pusēm un šķērsām iegriež līdz mizai, lai vieglāk izņemtu augļa mīkstumu. Visas sastāvdaļas liek blenderī un maļ, līdz veidojas viendabīga masa. Gatavo smūtiju lej bļodiņā, pa virsu izkārtojot augļu šķēlītes un citas piedevas.