
300 g karsti kūpināta šķiņķa EXTRA, 250 g siera RICOTTA GALBANI, 100 g cietā siera ŽALGIRIS 40%, 800 g kārtainās rauga mīklas, 100 g spinātu, 1 sīpols, 3 vārītas olas, sāls, pipari pēc garšas
Šķiņķi, sīpolus un spinātus sasmalcina un apcep uz pannas 5 min. Bļodā saspaida vārītās olas, pievieno gaļu ar spinātiem, cietu un RICOTTA sieru. Visu kārtīgi apmaisa. Mīklu sadala uz pusēm un izrullē divus taisnstūrus. Taisnstūra centrā liek pildījumu un veido garu rulli. No abiem iegūtajiem mīklas ruļļiem veido kliņģera formu. Uz ieeļļotas cepampannas liek kliņģeri, pārsmērē ar sakultu olu un atstāj 20 min uzrūgt. Cep 30 – 35 min 180 grādos. Dekorē ar avokado, redīsiem un sēkliņām.
Šķiņķi, sīpolus un spinātus sasmalcina un apcep uz pannas 5 min. Bļodā saspaida vārītās olas, pievieno gaļu ar spinātiem, cietu un RICOTTA sieru. Visu kārtīgi apmaisa. Mīklu sadala uz pusēm un izrullē divus taisnstūrus. Taisnstūra centrā liek pildījumu un veido garu rulli. No abiem iegūtajiem mīklas ruļļiem veido kliņģera formu. Uz ieeļļotas cepampannas liek kliņģeri, pārsmērē ar sakultu olu un atstāj 20 min uzrūgt. Cep 30 – 35 min 180 grādos. Dekorē ar avokado, redīsiem un sēkliņām.