
360 g šokolādes cepumu, 180 g sviesta, 400 g siera MASCARPONE STERILGARDA, 100 ml saldā krējuma, 150 g brūnā cukura, 200 g tumšās vai piena šokolādes, 1 ēd.k. vaniļas ekstrakta, kakao, cepumi MACARONS MIX, svaigas ogas
Cepumus sasmalcina virtuves kombainā un pievieno izkausētu sviestu. Visu rūpīgi sajauc un izkārto kūkas formā 3 cm augstumā. Formu liek ledusskapī uz 10 minūtēm. Tikmēr lielā bļodā lej saldo krējumu, pievieno brūno cukuru, vaniļas ekstraktu, maskarpones sieru un ar mikseri puto 2 minūtes. Uz mazas uguns katliņā izkausē šokolādi un pievieno maskarpones masai. Puto vēl 2 minūtes. Iegūto masu lej kūkas formā un liek ledusskapī uz 2 stundām. Pārkaisa ar kakao un dekorē ar svaigām ogām un MACARONS cepumiem.
Cepumus sasmalcina virtuves kombainā un pievieno izkausētu sviestu. Visu rūpīgi sajauc un izkārto kūkas formā 3 cm augstumā. Formu liek ledusskapī uz 10 minūtēm. Tikmēr lielā bļodā lej saldo krējumu, pievieno brūno cukuru, vaniļas ekstraktu, maskarpones sieru un ar mikseri puto 2 minūtes. Uz mazas uguns katliņā izkausē šokolādi un pievieno maskarpones masai. Puto vēl 2 minūtes. Iegūto masu lej kūkas formā un liek ledusskapī uz 2 stundām. Pārkaisa ar kakao un dekorē ar svaigām ogām un MACARONS cepumiem.